QIGONG – Trezirea corpului energetic- Medicina traditională chineză

QIGONG – Trezirea corpului energetic- Medicina traditională chineză

Tu cand ai stralucit ultima oara?

Când auzim cuvântul „strălucire”, ne-am putea gândi la ceva ce nu este la îndemâna noastră, ceva ce alții pot avea, dar noi nu putem poseda niciodată.

Stralucirea este un lucru misterios. O recunosti dar pare de neatins.

Acest lucru nu putea fi mai departe de adevăr. La fel ca atunci când un trandafir este in plina inflorire si emite parfumul lui de jur imprejur, exact asa e atunci când energia noastră interioară este deblocată,cand activezi partea ta  energetica, corpul și mintea umană emit o strălucire subtilă dar substanțială.


Când este bine ghidată, această minunată forță a vieții  ne dă un sentiment de înțelepciune și capacitatea de a obține niveluri magnifice de bucurie, de dragoste și compasiune.

Vă invit într o experiență revitalizantă și înălțătoare la o incursiune intr-o practica straveche, ce iti va activa corpul energetic.

Iti fac cunostinta cu partea de sanatate dinamica din medicina traditionala chineza, QIGONG.

E cea mai blanda si transformatoare miscare, actionand din interior catre exterior. Este potrivita si persoanelor fara conditie fizica.


Revitalizam corpurile noastre și facem ca forța noastră vitala să curgă frumos, linistim și clarificam mintea cu vizualizari transformatoare, accesam un nivel mai profund al mintii catre o stare meditativa. Inspirați din învățăturile străvechi, accesam înțelepciunea si combinam iluminarea interioară și înțelegerea cu compasiunea inimii noastre.